Akro yoga på stranden

Dette er så sinnsykt kult, jeg fikk et par timer alene idag til å gjøre akkurat hva jeg ville. Da valgte jeg selvfølgelig å dra ned på stranden og sole meg og bade litt. Maya beach var stengt, men det gjorde ikke noe. Jeg slo meg ned likevel. På stranden var det ei jente som gjorde yoga alene i strandkanten. Jeg tenkte for meg selv at hun var sykt tøff og jeg digget at hun bare gjorde tingen sin. Uten å tenke på andre så gjør man det man liker. Slike ting ser man ikke så ofte lengere, så det beundret jeg. Plutselig så kom hun bort og spurte meg om jeg ville leke med henne i sanden. Hun ville gjøre akro yoga og da må man være to. Jeg ble med og vi hilste. Hun er fra Belgia, heter Elisa og har bodd på Koh tao i 7 år nå, driver sin egen dykker sjappe med kjæresten. Gud så kult, vi fant fort tonen og ble venner. Hun viste meg akro yoga. Gud så gøy det var. Hun har invitert meg til sub yoga ved solnedgang idag. Det er yoga som blir gjort på surfebrett i vannet. Det må jo være gøy, så det gleder jeg meg til.

Ellers så har jeg solt meg litt og smakt på kokosnøtt for første gang. Utrolig godt! Ble ganske overasket over hvor godt det var. Litt søtt og veldig forfriskende.

4 kommentarer

julietalivstil

13.10.2017 kl.08:05

vakre bilder:)

Exotictraveling

13.10.2017 kl.08:50

julietalivstil: Takk, Julie <3

Pål Aaser Storå

13.10.2017 kl.13:07

Så gøy at du får prøvd ut nye ting og ikke minst knytter vennskap 😀

Stephanie

13.10.2017 kl.13:12

Drit kult!! Det var jo utrolig gøy at du traff ei som driver på med yoga når du selv har tenkt tanken👍

Skriv en ny kommentar

Exotictraveling

Exotictraveling

30, Kristiansand

Vi er en Familie på 3. Pappa (Robert), Mamma (Elise), Datter (Wendy-Louise) vi er 30,24 og snart 2 år. Denne bloggen handler om våres reise rundt om i verden. Tips, mat, steder, priser, våres erfaringer og opplevelser. Håper du vil like bloggen vår. Følg oss på Facebook for å få med deg når vi poster: Exotic Traveling. Instagram: Eliseelund

Kategorier

Arkiv

hits